-50%
Akció!

6 AZ 1-BEN MULTIFUNKCIÓS STÍLUSOS TOLL

 

A legkézenfekvőbb toll 2020-ban! Sokkal praktikusabb, mint gondolnád!

Ez a multifunkciós toll forradalmian új, és elengedhetetlen kellék minden informatikusnak, új dolgok kedvelőinek és bárkinek, aki szeret felkészült lenni némi menő tech kiegészítővel.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
Pentool - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

WSZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

Mindegyik mini 6 az 1-ben eszköz erős alumíniumból készült úgyhogy használhatod otthon, az irodában vagy a munkahelyeden. Add hozzá a kéziszerszámaidhoz, otthoni kellékeidhez vagy irodai kiegészítőidhez.

PEHELYSÚLYÚ

Stílusos fém tokú multifunkciós toll, mely kompakt és pehelykönnyű, kényelmesen hordozható.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.