-50%
Akció!

5 PERCES MANI

 

Minden 5 Perces Mani maszk speciális formulával átitatott és kamélia mag olajat tartalmaz. Ez a természetes olaj egy olyan fehér virágból származik, mely Japánban terem – széles körben ismert az antioxidáns tartalma miatt, mely revitalizálja a hajat és a bőrt.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Egyszerűen csak helyezd a maszkot mindegyik ujjra, legalább 5 percig tartsd rajta és hagy, hogy fejtse ki hatását, hogy megerősítse és hidratálja a körmeid és kutikuláid.

SERKENTI AZ EGÉSZSÉGES KÖRÖM NÖVEKEDÉSÉT

Intenzív, hidratáló kezeléssel veszi körbe a körmöt & kutikulákat. Erősíti a körmöt, formálja a kutikulákat & hidratálja a bőrt.

NINCS TÖBB TÖREDEZETT KÖRÖM

Segít megelőzni a jövőbeni köröm leválást, töredezést vagy repedezést.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.