-50%
Akció!

5 MÁSODPERCES SZUPER RAGASZTÓ UV TECHNOLÓGIÁVAL

 

Szerezd be ezt a ragasztót és javítsd meg azonnal a dolgaidat!

Ami a ragasztókat illeti, egy új termékkel állunk elő, amelyik új módot talál a törött részek megjavítására. Ez az 5 másodperces szuper ragasztó UV technológiával, mely nagyszerű ötlet és megjavítja a törött anyagokat. Az UV fényt használva megjavítja és teljesen szigeteli a törött széleket. És a kárt helyreállíthatod végleges és tartós ragasztással, egy olyan termékkel, mely megőrzi a dolgaidat.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

CERUZA DESIGN

Ez az 5 másodperces szuper ragasztó ceruza design-al rendelkezik, mely egy folyékony hegesztő, akkumulátoros és UV fényt kibocsátó. A ceruza alakjának köszönhetően gondmentesen használható. Kevesebb, mint három lépésben a törött dolgaid javításra kerülnek.

UV FÉNY TECHNOLÓGIA

A legújabb katonai szintű UV fény technológiát használja tehát elég erős fényt bocsájt ki, hogy megragassza a törött részeket.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

A ragasztó tartósan megragasztja a műanyag, fém, fa, üveg és egyéb típusú anyagokat. A hatékony és egyszerű technológiája lehetővé teszi, hogy bárki használhassa. Azonban az UV fény miatt tanácsolt felnőtt felügyelete mellett használni.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.