-53%
Akció!

4D Felragasztható szemöldök

Még mindig azzal kínlódsz, hogy mindennap feltölts & megformázd a szemöldököd?

Pelyhes szemöldököt szeretnél, valósághű szálakkal, AZONNAL? NINCS FÁJDALOM, NINCS RENDETLENSÉG!

A 4D Hair-like Authentic Eyebrows egy lépéses használatot feltételez, hogy teljes & valósághű szemöldököd legyen, mely napokig tart és tetoválás hatású eredményt biztosít.

18 pár tetoválás matricát kap (36 matrica)

Ár: 14.990Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Kiürítés
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

A megjelenésed azonnali fokozása!

Megfelelő azon személyek számára, akiknek világos vagy ritka szemöldöke van, orvosi, például kemoterápia vagy az életkor miatti szemöldök veszteségben szenvednek vagy csak egyszerűen szeretnék fokozni a megjelenésüket anélkül, hogy elköteleznék magukat a szemöldök tetoválás vagy microblading mellett.

Teljes és természetes szemöldök!

Ez a felragasztható szemöldök azonnal átalakítja a megjelenésed teljes és természetes szemöldökkel. Szemöldökök PILLANATOK alatt!

HOSSZAN TARTÓ HATÁS!

Mivel vízálló pigmenteket tartalmaz, ez a 4D szemöldök akár 7 napig is tart.

KÜLÖNBÖZŐ ARCFORMÁKHOZ ÉS MEGJELENÉSHEZ!

Akár éles ívet, enyhe görbületet vagy egyenesebb felépítést szeretnél, nálunk megtalálod a tökéletes formát, amelyik az arc formádhoz simul.

GYORS & KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Felejtsd el a rendetlen használatot, ragasztóval vagy túl sok festékkel és púderrel az egész arcodon. Csak áztasd egy kis vízbe és húzd le – s már KÉSZ is!

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.