-52%
Akció!

4 az 1-ben szemöldök ceruza

Rajzold meg a szemöldökeid akár egy profi! Definiáld és emeld ki a szemöldökeid ezzel a 4 az 1-ben kontúr és kiemelő ceruzával. Ez a multifunkciós szemöldök ceruza képes világosabb szemöldök árnyalatra, sötétebb szemöldök árnyalatra, él definiálásra és ív kiemelésre. Most már te is tudsz letisztult és formás szemöldököt varázsolni magadnak, olyan mélységgel és mérettel, amilyet csak szeretnél csak kattintanod kell és elcsavarni. Változtasd meg azonnal a formátlan, egyenes szemöldökeid, definiált, kontúrozott szemöldökké. Retus esetén pedig mindig kéznél van, anélkül, hogy terjedelmes pipere táskát cipelnél magaddal.

Ár: 14.650Ft Akciós ár 6.990Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 6.990Ft/db
-0%
2x 4.890Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

FUNKCIÓK: 4 az 1-ben Clicky ceruza: világosabb szemöldök árnyalat, sötétebb szemöldök árnyalat, él definiáló és ív kiemelő.

Könnyű szemöldök kontúr vízálló & hosszan tartó formula akár utazáshoz is: könnyűsúlyú ceruza forma, kényelmesen hordozható.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.