-50%
Akció!

3D SZEMÖLDÖK GÉL

 

Nincs többé vékony és nem természetes szemöldök! Élvezd az azonnali, vastagabb, természetesebb szemöldököket!

Szerezd be ezt a 3D Szemöldök gélt, hogy hibátlan és valósághű szemöldökeid legyenek a nap folyamán, bármilyen körülményekben! Ez a termék vízálló szemöldököt varázsol, hajszerű szálakkal, melyek feltöltik, formázzák és meghosszabbítják a szemöldököt. Könnyen és szabadon formázhatod a szemöldököd vastagságát, a puha ecset segítségével. Könnyedén és precízen használható, ideális a természetes szemöldök és a ritkább részek feltöltésére.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
3d-gel - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TERMÉSZETES MEGJELENÉS

Hosszan tartó és átlátszó ragasztó: Ez a krémes szemöldök gél egyenletes és természetes megjelenést ad, hosszan tartó bevonattal, természetes és feltűnés nélküli színnel. A hajszerű szálak sokkal természetesebben néznek ki, mint a szemöldök ceruza vagy por használatakor.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Könnyen felragasztható szálak anélkül, hogy sminkeltávolítót vagy tisztító krémet használnál. Csak vidd fel a szemöldök szálakat a kívánt helyre majd az ecset segítségével formázd a szemöldökeid.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.