-50%
Akció!

3D SMART NYOMTATOTT SZEMÉLYRESZABOTT MATRICÁK

 

Nyomtass bármire és bárhova!

Ez a nyomtató a leghasznosabb eszköz, amit a mindennapjainkban használunk. Skandináv stílusú, egyszerű és alacsony kulcsú, sikkes és elegáns, használd, hogy illeszkedjen a kávés csészédhez, nagyon stílusos. Az anyaga környezetbarát, elegáns és kifinomult. A kávés csészék mellett egyéb apróbb készülékek is megférnek.

Ár: 18.990Ft Akciós ár 9.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 9.490Ft/db
-0%
2x 6.640Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Csak töltsd le a Prinpen alkalmazást a telefonodra és válassz ki egy képet, ami ki szeretnél nyomtatni, majd bökj rá a Nyomtatás gombra.

SZÉLES KÖRBEN HASZNÁLT

A nyomtató használható textil, papír, kerámia, üveg, fém, fa, ipari bőr és bőr felületen.

TETOVÁLÁSOK

Tetoválásként is használható a bőr felületén. Nem mérgező és könnyen eltávolítható, illat mentes, lemosható, tartós és nem okoz elváltozást.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.