-51%
Akció!

3D CSEMPE MATRICÁK

 

A falaid megszépítése sosem volt ennél egyszerűbb!

Konyhákra, fürdőszobákra, nappalikra és étkezőkre tervezve. Kiváló minőségű anyag és tapadás. A matrica környezetbarát anyagból készült, hőálló és nedválló. Könnyen alkalmazható, csak töröld le, hogy eltávolítsd a foltokat.

Ár: 14.990Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN FELHASZNÁLHATÓ

Ragaszd fel a konyhai vagy fürdőszobai backsplash csempére, öntapadós, stabil, nem szükséges speciális eszköz és tapasztalat sem a felhelyezéséhez.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT

Konyhában, fürdőszobában, hálószobában, mosókonyhában, faszekrényben, bejáratnál, stb.

VÍZÁLLÓ

Hőálló és vízálló: a csempe környezetbarát anyagból készül, ellenáll a hőnek és a nedvességnek, könnyen törölhető a foltok eltávolítására.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.