-50%
Akció!

3 AZ 1-BEN SZILIKON TÖMÍTŐ ESZKÖZ

 

Ez a tömítő eszköz segít helyreállítani a réseket és megtisztítani a fennmaradt ragasztót, mely kényelmes és szép. Javít a ragasztás minőségén és a felület esztétikai küllemén. Műanyag rögzítővel és rozsdamentes acél eltávolítóval ellátott. Tartós, oldóanyag ellenálló és kopásálló.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ & KÉNYELMES

Az eszköz használata időt takarít meg, mivel segít eltávolítani a száradt tömítést.


IDEÁLIS ESZKÖZ

Ideális sarkokhoz, tusolókhoz és ablakokhoz. Az intelligens kialakításnak köszönhetően alkalmas beltéri és kültéri használatra.

ÉLES SZÖG

Az eltávolító száradt tömítésekhez alkalmas. A sima, rozsdamentes acél nem karcolja meg a kemény felületeket.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.