-50%
Akció!

29 AZ 1-BEN TÖBB FUNKCIÓS KARKÖTŐ

 

Ez a 29 az 1-ben rozsdamentes, több funkciós karkötő minden, amiről eddig azt gondoltad, hogy nincs szükséged rá!

Ezt a több funkciós karkötőt egy szakértői csoport tervezte meg és különösen arra lett kitalálva, hogy a tökéletes szerszám legyen az összes sürgős, sport vagy kültéri szituáció esetén. A 29 hihetetlen funkciójával alapjáraton 29 eszközt kapsz, melyek egyetlen, egyedi és praktikus karkötőben testesülnek!

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
tool-bracelet - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

JÓ MINŐSÉG

Profi módon elkészítve, a legkiválóbb, megerősített rozsdamentes acélból, mely 100%-ban karcálló!

ÁLLÍTHATÓ MÉRET

Ez a 29 az 1-ben rozsdamentes acél több funkciós karkötő 8.5″ vagy 21.7cm-ig állítható és tökéletes ajándék minden ezermester férfi vagy nő számára.

29 ESZKÖZ

Akár 29 eszköz egyetlen karkötőben, például, különböző csavarkulcsok, lapos és Phillips csavarhúzók, karbid üvegtörő, SIM kártya eltávolító, vágóhorog, palackbontó és így tovább. Tökéletes olyan személyek számára, akik számos eszközt szeretnének, de nem akarják maguk után cipelni ezeket.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.