-46%
Akció!

2 AZ 1-BEN HAJ & SZAKÁLL EGYENESÍTŐ

A tökéletes és legjobb módja, hogy csodálatossá varázsold a hajad és a szakállad is egyben!

Szeretnéd stílusossá tenni a szakállad? Akkor ezt a tökéletesített szakáll egyenesítőt neked találták ki. Használd ezt a szakáll egyenesítőt, hogy göndörítsd, egyenesítsd, szétválaszd és tartást adj a szakálladnak és hajadnak, kihasználván a fantasztikus funkcióit! A divat és a stílus csak egyetlen lépésre van tőled!

Ár: 13.990Ft Akciós ár 7.490Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
STRAIGHTENER - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.240Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.490Ft/db
-0%
2x 5.240Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

NEM KÁROSÍTJA A SZAKÁLLT

Negatív ionos technológiát használ a hő által okozott károk megelőzésére. Fésüld át naponta az egészséges, fényes megjelenésért. Forradalmian új sörtékkel, melyek könnyedén siklanak az arcon és a fejbőrön, anélkül, hogy sérülést okoznának a bőr felületén.

HOSSZAN TARTÓ, KÖNNYED STÍLÚS

A minőségi teljesítmény biztosítja, hogy az eredmény hosszan tartó legyen, könnyen elérhető és csak percekbe telik, hogy felturbózza még a legmakacsabb, legdurvább hajat is.

GYORS FELMELEGEDÉS

Akár 15 másodperc alatt felmelegszik, ideális egy esti csinosításhoz. Takaríts meg időt a reggeli rutin során és kerüld el a napközbeni igazításokat.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.