-50%
Akció!

18-AZ-1-BEN HÓPEHELY ESZKÖZ

 

Ezzel az egyetlen eszközzel 18 funkciót kapsz!

Ez a 18-az-1-ben rozsdamentes eszköz, számos körülmény között használható. Ez nem az egyszerű, speciális, hópehely formájú eszköz, speciális felhasználásának csakis a képzeleted szab határt. Használhatod sörös üveg kibontására, kicsavarozásra, bicikli javításra és bármilyen más tevékenységre, karton doboz kinyitására és így tovább.

Ár: 14.500Ft Akciós ár 7.290Ft Kiszállítás: Díjmentes

Name Range Discount
multitool - 2nd - 30% OFF 2 - 10 5.100Ft as price per unit
Mennyiség:
1x 7.290Ft/db
-0%
2x 5.100Ft/db
-30%
TOP VÁLASZTÁS
Díjmentes kiszállítás!

Ingyenes gyorskiszállítás

Egyszerű visszaküldés

Készpénzes fizetés kiszállításkor

Biztonságos vásárlás

Leírás

TÖBB FUNKCIÓS SZERSZÁM

Ez az egyetlen eszköz 18 hihetetlen más eszközt tartalmaz. Beszoríthatod vele a csavarokat, kinyithatod a kupakokat, snowboard-ot javíthatsz vele, biciklit, játékokat és így tovább.

KIS MÉRETŰ

Csak 65 gramm és 5 centiméter átmérőjű, egyedüli hópehely formatervezés, könnyen hordozható.

TÖKÉLETES AJÁNDÉK

Ugyanakkor felakasztható kulcstartóra, hátizsákra, Karácsonyfa díszként is használható.

A kiszállítást a GLS végzi. A kézbesítés előtt sms üzenetben és telefonon értesítik. Fizethet készpénzzel vagy kártyával, amennyiben már kifizette a terméket utólag már nem kell fizetni.
A csomagot ajánlott küldeményként a kiválasztott címen átveheti, amennyiben a kiszállítás időpontjában nem érhető el, a csomagot átveheti a legközelebbi postahivatalban. Értesítést a küldeményről levélszekrényében talál.

Ha a termék nem felel meg elvárásainak, az átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A sértetlen terméket eredeti csomagolásában a ARBZ d.o.o. címére küldje vissza. Mellékelje a kitöltött reklamációs/csere formanyomtatványt és visszatérítjük a vételárat, illetve a terméket díjmentesen kicseréljük azonos értékű megfelelőbb termékre. Így gondoskodunk hű ügyfeleink elégedettségéről.